Badkamer kitten

  • 5 Jaar garantieHoge kwaliteit
  • +15 Jaar ervaringSnel en vakkundig personeel
  • U kunt bij ons pinnenGeen probleem pinnen mag!

Badkamer kitten is een specialistisch beroep dat ervaring vereist om het mooi en netjes af te werken. Als u een nieuwe badkamer heeft of een badkamer moet gerenoveerd worden, dan is het laatste dat gedaan moet worden het afkitten van het geheel. Laat u dit doen door een ervaren bedrijf zoals Kitbedrijf Utrecht, dan weet u zeker dat u de mooiste en beste afwerking krijgt.

Renovatie of nieuw sanitair

Een badkamer afkitten lijkt in eerst instantie makkelijk. U moet wel rekening houden dat de kit goed ingespoten moet worden in de naden om het goede afdichting te krijgen. Tevens moet de ondergrond goed ontvet zijn om de nieuwe kit goed te laten hechten. Als het gaat om een renovatie klus is het belangrijk dat de oude kit eerst goed verwijderd word. Gebeurd dit niet dan zal de nieuwe kitlaag niet goed hechten en kan er lekkage ontstaan. Onze kitters verwijderen altijd eerst zorgvuldig de oude kit om een primer laag aan te brengen en de nieuwe kit goed aan te brengen en af te werken.

Direct een afspraak maken

Het is moeilijk om direct een juist prijs te geven. Kitbedrijf Utrecht maakt graag een afspraak bij u thuis om een goede indicatie te geven om een badkamer kitten. Zodoende krijgt u een eerlijke prijs en weet u direct hoelang het gaat duren.