Kit verwijderen

  • 5 Jaar garantieHoge kwaliteit
  • +15 Jaar ervaringSnel en vakkundig personeel
  • U kunt bij ons pinnenGeen probleem pinnen mag!

Kit verwijderen is een belangrijk onderdeel van goed kitwerk. In de gehele omgeving van Utrecht hebben wij vakmensen die u hierbij kunnen helpen. Het verwijderen van kit is belangrijk omdat dit een juiste basis geeft voor een nieuwe kitrand. Wanneer u over de oude kit heen gaat werken dan zult u zien dat dit niet goed hecht en daardoor ernstige problemen kunnen ontstaan. Daarom is het van belang een vakman in te schakelen die beschikt over de juiste kennis en technieken voor het kit verwijderen. U kunt met ons contact opnemen voor informatie of een offerte aanvragen.

Waarom kit verwijderen

Het verwijderen van kit is een vervelend klusje maar wel een heel belangrijke klus. Het zorgt ervoor dat alles hygiënisch blijft en er een goede basis is voor een nieuw kitrand. Het maakt hierbij niet uit of het voor binnen of buiten bestemd is. Wij zorgen ervoor dat alles goed en zorgvuldig wordt uitgevoerd zodat u nog lang kan genieten van onze kwaliteit. Het gaat er bij kit verwijderen ook om welke techniek er wordt gebruikt. Er zijn verschillende manieren om kit te verwijderen voor zowel binnen als buiten. Elke kitrand heeft een specifieke functie en daarom is het belangrijk om dit te weten. De kitranden voor buiten moeten krachtiger zijn dan die van binnen. Niet elke ruimte is hetzelfde en elke kitsoort heeft zijn eigen functie. Kit verwijderen is dus essentieel als het gaat om kwaliteit behouden.

Hoe kan je het beste kit verwijderen

Ten eerste raden wij u aan om voorzichtig te werk te gaan. Vooral oudere kit heeft lang vastgezeten aan de randen en naden en kan bij het losmaken schade veroorzaken. Zorg dus voor het juiste gereedschap. Wanneer u de kit verwijderd heeft zult u alles goed schoon moeten maken. Zorg er hierbij ook voor de alles stofvrij wordt gemaakt. Dit doet u omdat er anders geen goede hechting van de kit kan plaatsvinden. Kit verwijderen is niet alleen het snel los schrapen of trekken. Nee zorg ervoor dat alles netjes gebeurt. Nadat u de kit verwijderd heeft en alles goed schoon en stofvrij heeft gemaakt brengt u de primer aan. Deze primer zorgt ervoor dat de nieuwe kitrand beter kan hechten aan het oppervlak. Deze primer is een soort lijm tussen de ondergrond en de kitsoort die u gaat gebruiken.

Vakmensen voor all het kitwerk

Wij raden u aan als u een klus heeft waar kit moet worden gebruikt om een professional in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat de kwaliteit wordt gewaarborgd en vaak bespaart u ook nog op de kosten door het inschakelen van een expert. Kit verwijderen is de eerste stap in het aanbrengen van een nieuw kitvoeg. Door de jaren heen hebben wij een techniek ontwikkeld welke een snelle oplossing geeft tegen een scherpe prijs. Niet alleen voelt u het in de portemonnee maar ook in de kwaliteit. Wij werken snel en hebben kennis van alle soorten oppervlaktes. Bent u op zoek naar een expert neem dan gerust contact op voor meer vragen. U kunt ook altijd meteen een offerte aanvragen voor kit verwijderen of andere werkzaamheden. Hierdoor weet u ook meteen wat de kosten inhouden zodat u beter een beslissing kunt maken. Wij zijn in de gehele regio van Utrecht voor u actief. Wacht niet te lang en neem snel contact op.